Vi er specialister

Klinke Kompagniet ApS er et firma fra 2005, som har masser af erfaring bag os i branchen fra tidligere. Vi er kompetente samt har en høj faglighed inden for klinker, fliser og andre produkter og materialer, du skal bruge til dit projekt. 

Du kan bruge vores produkter til præcis det, du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Vi kan hjælpe dig med at se de praktiske og gode muligheder i dit projekt. 

Besøg os i dag

Du kan både besøge os som arkitekt, håndværker eller privat kunde. Vi står klar til at hjælpe og fremvise vores materialer, hvad enten du har kendskab til produkterne eller er ny i feltet. 

Besøg gerne vores showroom, hvor du med egne øjne kan se vores klinker, fliser og andre materialer til dit bygge- og designprojekt. Du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål og yderligere information. 

Råd og vejledning

Hos Klinke Kompagniet går vi op i at give folk personlig vejledning samt gode råd og løsninger til deres projekt. 

Dygtige fagfolk

Vi har dygtige fagfolk ansat med høj faglighed, så du trygt kan gennemgå dit projekt med os og få den sparring, du har brug for.

Mange års erfaring

Firmaet er fra 2005, og vi har meget erfaring i branchen fra før firmaet eksisterede. Vi besidder de gode løsninger til dit projekt. 

Meget bred vifte

Vi har en stor, bred faglighed, og vi ser altid en løsning til de problemer, du står med. Vi tænker praktisk og fremadrettet.

Følg med i vores hverdag

Du er meget velkommen til at følge med på vores Facebook-side, hvor vi poster indlæg om vores nyheder og nye serier inden for flisebelægninger samt farver og design. Måske finder du inspiration i vores nye materialer til dit næste projekt?